prodavnica začina iz celog sveta
Besplatna Isporuka za Novi Sad
Moj nalog

Nema proizvoda u korpi.

Nema proizvoda u korpi.

Moj nalog

Nema proizvoda u korpi.

REKLAMACIJE

Prilikom preuzimanja pošiljke u prisustvu kurira proverite svoj paket. Ukoliko na njemu ima vidljivih oštećenja (pocepani delovi i ugnječenje, prisustvo izlivenog sadržaja,itd...) paket ne bi trebalo da preuzmete. U ovom slučaju molimo Vas da nam pošaljete e-mail sa svojim podacima (ime, prezime, telefon) na adresu avanitucak@gmail.com i navedete razlog zbog koga ste odbili da preuzmete paket. U najkraćem mogućem roku obavestićemo Vas o daljem postupanju.
Ukoliko ste primili pošiljku i nakon otvaranja kutije ustanovili da isporučena roba ne odgovara naručenoj, molimo Vas da nam, a  najkasnije u roku od 24 h od trenutka prijema pošiljke, pošaljete e-mail sa svojim podacima (ime, prezime, telefon) na adresu avanitucak@gmail.com i opišete  problem. U najkraćem mogućem roku ( a najkasnije 8 dana od dana prijema reklamacije elektronskim putem ) obavestićemo Vas o daljem postupanju. 
 
Rok za rešavanje reklamacije je 15 dana od prijema iste. 
 
Reklamaciju možete podneti tako što robu zajedno sa obrascem Zahtev za reklamaciju (preuzmite- u prilogu je)  pošaljete na adresu AVAN&TUČAK  Avalska 35, 21 203 Veternik. .
 
U slučaju vraćanja robe kupcu koji je prethodno robu platio kuriru tj. pouzećem, troškove vraćanja robe ne snosi Avan&Tučak, već trošak pada na teret kupca.
 
NAPOMENA: Potvrdom porudžbine, klikom na dugme POTVRDI PORUDŽBINU, saglasni ste sa uslovima reklamacije . 
Način IsporukeReklamacijePolitika PrivatnostiUslovi Korišćenja Sajta
@2024 Avan & Tučak. Sva prava zadržana. Powered by DreamBig